Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Članki

B&R Mapp za industrijo plastike

B&R ponuja rešitve za industrijo plastike, v katero spadajo brizgalni stroji, ekstrudorji,… B&R je v tej industriji zelo močan s svojimi produkti, še posebej s programskimi rešitvami (knjižnice za hidravliko, več consko regulacijo temperature,…). Decembra 2017 bo na voljo Mapp Plastic, ki za brizgalne stroje, vsebuje programske pakete na zelo visokem nivoju. To niso samo običajne knjižnice za hidravliko, ki jih mora programer uporabiti v svojem programu, ampak programski bloki, ki opravljajo določene tehnološke operacije (Hydraulic clamp control, hydraulic injection control,…). Vse te programske bloke mora programer le še skonfigurirati in povezati v celoto. To močno skrajša razvojni čas, razvijanje vseh tehnoloških rešitev ter zmanjša možnost pojava napak v delovanju stroja, ker so vsi ti programski bloki že preizkušeni.

Na voljo bo tudi Mapp Temperature, ki vam bo omogočal več consko regulacijo temperature, z avto tune funkcijo. Zopet vse na nivoju konfiguracije.

Za lažje delo operaterjev bo na voljo Mapp Sequence, ki operaterju na grafičen način omogoča sestaviti sekvenco delovanja brizgalnega stroja.

B&R je tudi eden redkih proizvajalcev, ki ponuja izdelavo vizualizacije na temelju HTML5 protokola. To pomeni, da bo vizualizacija stroja (ali bolje strani, ki bodo dovoljene za prikaz) vidna na vseh napravah, ki podpirajo enega od internetnih brskalnikov.

 

Trend v svetu avtomatizacije je v vedno večjem poudarku na programskih rešitvah. Proizvajalci strojev so vpeti v vedno hujši tempo modernizacije strojev na vseh področjih. To terja hiter razvoj vedno bolj kompleksnih strojev. B&R ima z Mapp programskimi bloki zelo dober odgovor na te izzive.

B&R Mapp za industrijo plastike

Zastopništva