Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Članki

Servo pogon

Nudimo vam  širok izbor servo pogonov,  ki so primerni za enostavne ali najbolj zahtevne in precizne aplikacije. Odlikuje jih enostavna vgradnja in optimiziranje, širok nabor dodatnih opcijskih modulov in zanesljivo delovanje.

Z brezplačnim programskim paketom Control Techniques M Connect postane nastavljanje regulatorja še bolj enostavno.

Izbirate lahko med servo regulatorjiUnidrive M700- 702 in Digitax ST  ter med servo motorji: Unimotor FM, Unimotor HD in Tetra v več velikostnih razredih, z zavoro ali brez.

Izbirate lahko med več vrstami merilnih sistemov (ssi, inkrementalni, sincos, endat, hiperface, resolver..) in si tako sestavite kombinacijo po vaših željah.. Signalne in močnostne kable vam lahko skonfekcioniramo pri nas..

Z  brezplačnim programskim modulom Poz-Pro za servo regulatorje Unidrive M 700-702 smo vam omogočili pozicioniranje na kar se da enostaven način. Za pozicioniranje s servo regulatorji: Unidrive M700-702 je od sedaj potrebno regulatorju poslati le želeno pozicijo in hitrost pomika vse ostalo opravi regulator sam.

 

Naša ekipa inženirjev, vam bo z veseljem svetovala in pomagala pri izbiri ustreznega servo pogona, kontaktirajte nas..

 

Servo pogon

Zastopništva