Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Članki

Zamenjava starega regulatorja z novim

Pred kratkim smo za našo stranko zamenjali star servo regulator Control Techniques Unidrive Classic z novim Unidrive M701.

Kljub temu, da je med njima več kot desetletje razlike je menjava potekala brez težav. Control Techniques vedno skrbi za to, da je prehod med generacijami regulatorjev kar se da enostaven. Tako so priključne sponke v večini enake, prav tako so parametri razvrščeni po enakih sklopih v vseh regulatorjih.

Na spodnjii sliki lahko vidite shemo priključnih sponk na vseh treh regulatorjih. Levo je Control Techniques Unidrive Classic, na sredini je Unidrive SP, desno pa najnovejši Unidrive M700.

Parametriranje je enostavno preko tipkovnice, v pomoč pa nam je lahko brezplačna programska oprema Unidrive M connect.

Vsi regulatorji so kompatibilni s servo motorji Unimotor. V naši ponudbi pa boste našli tudi servo motorje proizvajalca Motor power company.

Širok spekter merilnih sistemov, ki jih podpirajo servo regulatorji Unidrive M700 pa omogočajo priklop tudi servo motorjev drugih proizvajalcev.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Zamenjava starega regulatorja z novim

Zastopništva