Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Članki

Servo pogoni: zmogljivost združena z maksimalno fleksibilnostnjo

 

Servo regulatorji serije Unidrive M70X so enostavno povezljivi z široko paleto krmilnikov, saj podpirajo veliko komunikacijskih protokolov kot so:  EtherCat, Profinet, Profibus, Ethernet… Prav tako imajo že vgrajen pozicionirni krmilnik - AMC.

Unimotor je serija visokozmogljivih brezkrtačnih AC servo motorjev, s širokim razponom momentov od 0.72Nm do 136Nm,  nazivnimi hitrostmi od 1000 do 6000RPM in široko paleto merilnih sistemov (enkoderjev).

 

Unimotor motorji so primerni za vse vrste aplikacij. Različni načini montaže, opcija enega kabla (moč in signal v enem), samodejni prenos podatkov motorja v regulator pa zagotavljajo enostavno uporabo.

 

Naše regulatorje delimo na dva segmenta, glede na način uporabe:

  • Visokodinamične aplikacije: zahtevajo hitre pospeške in zaviranja. Take aplikacije so na primer »pick&place«, leteča žaga… Za take aplikacije je potreben visok maksimalni moment.
  • Neprekinjeno delovanje: zahtevana visoka natančnost, manjši pospeški in zaviranja. Take aplikacije so na primer tiskalne naprave, navijalke, etikerke..  Za take aplikacije ne potrebujemo visokega maksimalnega momenta, ampak visok nazivni moment.

 

Z  brezplačnim programskim modulom Poz -Pro za servo regulatorje Unidrive M 70X smo vam omogočili pozicioniranje na kar se da enostaven način. Za pozicioniranje s servo regulatorji Unidrive M700-702 je od sedaj potrebno regulatorju poslati le želeno pozicijo in hitrost pomika vse ostalo opravi regulator sam.

Z brezplačnim programskim paketom M Connect, pa postane nastavljanje regulatorja še bolj enostavno.

 

Naša ekipa inženirjev, vam bo z veseljem svetovala in pomagala pri izbiri ustreznega servo pogona, kontaktirajte nas..

Servo pogoni: zmogljivost združena z maksimalno fleksibilnostnjo

Zastopništva