Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Članki

Prvi "Repair center" za Nidec/Control Techniques produkte

V oktobru je naše podjetje postalo prvi uradni certificirani »Repair center« na svetu za Nidec/ Control Techniques produkte.  


Naše podjetje je kot prvo na svetu izpolnilo vse pogoje za pridobitev certifikata, zato smo tudi uradno postali »repair center«.

Vsi serviserji so bili na intenzivnem izobraževanju v glavnem servisnem centru podjetja Nidec/ Control Techniques v Veliki Britaniji. Še eno tako izobraževanje jih čaka v januarju 2019, tokrat za popravilo najnovejše serije regulatorjev Unidrive M  večjih velikosti (nad 30kW).

Kaj pomeni certificiran repair center za naše stranke?

Pomeni, da bomo od sedaj lahko izvajali tudi vsa popravila na regulatorjih, ki so še v garanciji. Za nas in naše stranke je to velika pridobitev, saj to pomeni precej hitrejši čas popravila, ker se lahko izognemo pošiljanju regulatorjev na garancijsko popravilo v servisni center v Veliko Britanijo.

Našo bogato zalogo rezervnih delov za regulatorje Commander SK, Unidrive SP, DigitaxST bomo tako povečali še za rezervne dele za regulatorje serije Unidrive M. Obsežna zaloga nam omogoča hitrejše popravilo, če pa se zgodi, da rezervnega dela nimamo, ga lahko zelo hitro pridobimo (1-3dni) iz servisne zaloge v Veliki Britanijii.

Certifikat Nidec /Control Techniques repair center

Prvi "Repair center" za Nidec/Control Techniques produkte

Zastopništva