Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Članki

Izbira frekvenčnega pretvornika

Zastopamo dva proizvajalca frekvenčnih pretvornikov: Nidec Control Techniques in Invertek drives, oba iz Velike Britanije.

 

Podjetje Control Techniques izdeluje frekvenčne pretvornike moči od 0.25kW do 2.8MW, napajanje 110, 240, 400, 575 in 690V.

Zgornja frekvenca je omejena na 550Hz, za aplikacije z višjo zahtevano končno frekvenco pa z ustreznim dovoljenjem delujejo do frekvence 3000Hz.

Poleg osnovne izvedbe imamo v ponudbi tudi pretvornike za črpalke, dvigala, servo sisteme, fotovoltaične namene,…

Na vseh pretvornikih lahko izdelate nekaj PLC logike. Za lažje delo s pretvorniki je na razpolago brezplačna programska oprema, aplikacija za pametne telefone za diagnostiko.

Pretvorniki so v IP20 izvedbi, določeni pretvorniki so lahko tudi v IP55 varianti. Za povezovanje v industrijska okolja jih lahko naknadno opremite z razširitvenimi karticami z industrijskimi protokoli.

 

Podjetje Invertek ravno tako izdeluje pretvornike, moči do 550kW, ravno tako v dveh frekvenčnih območjih do 550Hz in visokofrekvenčne do izhodne frekvence 1500 Hz.

Izdelujejo jih v več variantah, E3 za preproste industrijske aplikacije, P2 za zahtevnejše, HVAC za črpalke in ventilatorje, LFT za dvigala,…

Izdelujejo jih v IP20, IP55 in IP66 zaščiti, novost je outdoor izvedba, ki je odporna na sončno svetlobo, ponujajo tudi solarno izvedbo za priklop direktno na sončne celice,…

 

Naše podjetje skrbi za trženje teh produktov, na skladišču imamo kar nekaj najpogosteje povpraševanih pretvornikov.

Poleg tega imamo tehnično podporo v smislu pomoči pri izbiri in optimiranju pogonov, za servo aplikacije izdelujemo tudi izračune pogonov. Smo tudi pooblaščeni servisni center za oba proizvajalca.

 

Kateri pretvornik bi bil za vas najprimernejši je odvisno od aplikacije.

Sporočite nam detalje vaše aplikacije in izbrali vam bomo ustrezne pretvornike, ki bodo cenovno in funkcijsko najprimernejši.

 

Več informacij si lahko pogledate na naslednjih povezavah:

 

http://acim.nidec.com/drives/control-techniques/products/ac-drives/commander-c-general-purpose-drives                              Control Techniques C200 je novo ime za Unidrive M200

 

https://www.invertekdrives.com/variable-frequency-drives/optidrive-p2/                                                                                    Invertek drives

 

Izbira frekvenčnega pretvornika

Zastopništva