Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Članki

Mobilna aplikacija za diagnostiko napak regulatorjev

Na voljo je brezplačna mobilna aplikacija Control Techniques za hitrejšo pomoč uporabnikom pri analizi in iskanju rešitev za pogoste napake pri regulatorjih. Z diagnostičnim orodjem si lahko skrajšate čas nepredvidenih zaustavitev.

Aplikacija za diagnostiko je hitro in preprosto orodje, ki omogoča uporabnikom regulatorjev Control Techniques hitro reševanje napak. Napako, ki jo izpiše regulator hitro najdemo v aplikaciji, kjer je podrobneje opisana skupaj z možnimi rešitvami za odpravo napake. Aplikacija vsebuje še osnovne vezalne sheme posameznih regulatorjev ter vključuje tudi povezave do navodil za uporabo.

Na voljo je za mobilne naprave, ki jih podpira Apple, Android in Windows. Trenutno ima aplikacija popolne informacije za Unidrive M, Powerdrive F300, Elevator Drives, Unidrive SP, Commander SK, Digitax ST, Mentor MP, Commander C in Digitax HD.

Uporabniki si lahko aplikacijo brezplačno prenesejo tukaj.

Mobilna aplikacija za diagnostiko napak regulatorjev

Zastopništva