Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Članki

Vpenjalna priprava za trgalni stroj

Izdelek/ulitek je del volanskega droga in je eden sestavnih delov v avtomobilu, ki je konstrukcijsko zelo pomemben in pripomore k večjemu udobju voznika, ker si nastavi volan po višini in globini oziroma se mu volan sem umakne pri vstopu in izstopu iz vozila. Gledano z druge strani je pa ta izdelek eden ključnih elementov varnosti v avtomobilu, ki je bistven pri izvedbi crash testov oziroma v praksi pri prometnih nesrečah.

Kupec je s to vpenjalno pripravo dobil namensko izdelano pripravo, ki mu omogoča testiranje izdelka, koliko sile pri crash testih mora izdelek zdržati in kdaj mora priti do porušitve, da izpolnjuje najvišje kriterije pri sami varnosti v primeru prometne nesreče z avtomobilom. Da bi lahko izvajali te teste, je bilo treba narediti univerzalno vpenjalno pripravo za izvajanje ločenih porušitvenih testov za 2 različni ''ušesi'' na izdelku ter možnost vpetja vpenjalne priprave na dva popolnoma različna trgalna stroja.

 

Vpenjalna priprava za trgalni stroj

Zastopništva