Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Zemljevid

E-naslov: ps-log@ps-log.si
Tel: 01 750 85 10
Fax: 01 750 85 29

Pravila in pogoji oddaje spletnega povpraševanja

Spletni obrazec za oddajo povpraševanja je namenjen spletni oddaji informativnega povpraševanja podjetju PS, d.o.o., Logatec za komponente na spletni strani www.ps-log.si. Elektronsko povpraševanje lahko uporabite kot pripomoček pri izdelavi ponudbene dokumentacije ali za informacijo o osnovni oceni vrednosti potrebnih komponent.

Potek povpraševanja

Najprej izpolnite obrazec in kliknite na gumb za potrditev. S tem bo vaše povpraševanje posredovano podjetju PS, d.o.o., Logatec. Na svoj elektronski naslov boste po oddaji povpraševanja prejeli informativno potrditveno sporočilo.

V najkrajšem možnem času vam bo predstavnik našega podjetja izdelal uradno ponudbo ali vas poklical po telefonu in se z vami dogovoril o podrobnostih povpraševanja oziroma vam prek elektronske pošte poslal vso potrebno dokumentacijo.

Oddaja povpraševanja

Oddaja je potrjena, ko prejmete avtomatsko e-sporočilo s potrdilom o prejemu povpraševanja. Naročilo se ne bo začelo vršiti samodejno.

Povpraševanje je informativno, dogovor o naročilu bo potekal s prodajnim oddelkom podjetja PS, d.o.o. Logatec.

Oddaja povpraševanja kupca ne zavezuje k nakupu.

Evidenco podatkov povpraševanja v elektronski obliki hrani podjetje PS, d.o.o., Logatec.

Zaupnost podatkov

Podatki, ki jih posredujete, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonu o varstvu potrošnikov.

Družba PS, d.o.o., Logatec se obvezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam in da jih bo uporabljala zgolj v namene, za katere so bili pridobljeni.

PS, d.o.o. Logatec lahko pridobljene podatke elektronsko obdela, uporabi za namene morebitnega bodočega naročanja in za potrebe tržnega komuniciranja.

Stranka se lahko vedno pisno (po elektronski ali navadni pošti) odjavi od prejemanja elektronskih ali drugih oblik sporočil.

Omejitev odgovornosti

Podjetje PS, d.o.o. Logatec se bo trudila za nemoteno delovanje spletnega obrazca, vendar ne more biti odgovorna za škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremożenjsko škodo, ki bi lahko nastala zaradi motenega delovanja spletnega obrazca.

Podatki, ceniki ter druge informacije in gradiva na spletni strani so zgolj informativne narave. PS, d.o.o. Logatec lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran in ta pravila.

Stranka izjavlja, da je pri oddaji povpraševanja vnesla svoje pravo ime in priimek ter da so vsi ostali vneseni podatki točni.

Zastopništva