Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Telefon
01/750-85-10

E-mail
info@ps-log.si

Zemljevid

Povpraševanje

Spletni obrazec za oddajo povpraševanja je namenjen spletni oddaji informativnega povpraševanja podjetju PS, d.o.o., Logatec za komponente na spletni strani www.ps-log.si. Elektronsko povpraševanje lahko uporabite kot pripomoček pri izdelavi ponudbene dokumentacije ali za informacijo o osnovni oceni vrednosti potrebnih komponent.

Potek povpraševanja

Najprej izpolnite obrazec in kliknite na gumb za potrditev. S tem bo vaše povpraševanje posredovano podjetju PS, d.o.o., Logatec. Na svoj elektronski naslov boste po oddaji povpraševanja prejeli informativno potrditveno sporočilo.

V najkrajšem možnem času vam bo predstavnik našega podjetja izdelal uradno ponudbo ali vas poklical po telefonu in se z vami dogovoril o podrobnostih povpraševanja oziroma vam prek elektronske pošte poslal vso potrebno dokumentacijo.

Oddaja povpraševanja

Oddaja je potrjena, ko prejmete avtomatsko e-sporočilo s potrdilom o prejemu povpraševanja. Naročilo se ne bo začelo vršiti samodejno.

Povpraševanje je informativno, dogovor o naročilu bo potekal s prodajnim oddelkom podjetja PS, d.o.o. Logatec.

Oddaja povpraševanja kupca ne zavezuje k nakupu.

Evidenco podatkov povpraševanja v elektronski obliki hrani podjetje PS, d.o.o., Logatec.

Zastopništva

EU projekti