Vaša povpraševanje je prazno!

Povpraševanje služi kot osnova za pripravo ponudbe. Naši strokovnjaki vsako vaše naročilo predhodno pregledajo. Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo optimalno ponudbo.
01/750-85-10

Pišite nam

Imate vprašanje ali komentar?

Izpolnite obrazec ali nam pišite. Naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem v pomoč.

Pišite nam

Kontakt

PS, d.o.o., Logatec
Kalce 30b
1370 Logatec

Telefon
01/750-85-10

E-mail
info@ps-log.si

Zemljevid

Menjava regulatorjev na manipulatorju

Na manipulatorju za nakladanje in razkladanje lesenih plošč  je naša servisna ekipa opravila zamenjavo frekvenčnih regulatorjev za pomik levo/desno in dvig/spust. Naprava je bila narejena leta 1995, v originalu so bili štirje Commander CDE frekvenčni regulatorji. Po nekaj letih delovanja sta bila dva izmed njih – za pomik levo/desno zamenjana, s takrat novejšimi, Commander SE. Dva stara regulatorja Commander CDE pa sta bila še vedno delujoča – po 24 letih!

Ker je manipulator bistvenega pomena za nemoten potek proizvodnje, se je podjetje odločilo za zamenjavo frekvenčnih pretvornikov z novejšimi Unidrive M200. 
Iz starih regulatorjev smo prebrali nastavitve parametrov, kar nam je kasneje prihranilo ogromno časa pri optimiziranju in nastavljanju novih regulatorjev. Opravili smo demontažo starih in montažo novih regulatorjev skupaj z EMC filtri ter zaviralnimi upori.  Ker smo se na zamenjavo lahko dobro pripravili ( imeli smo parametre, el. načrte…) je delo potekalo nemoteno in brez večjih zapletov.  Manipulator deluje brezhibno tudi z novimi Unidrive M200 regulatorji.

Zastopništva

EU projekti